- Autor: Koboja
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné průměr | 100 |
Jablka | 500 |
Hrozinky | 30 |
Med | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 3574 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 159,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 79,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 894 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 39.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 19.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jablka nakrájíme nadrobno.Vložíme do olejem vymazané zapékací nádoby a posypeme drobenkou z vloček, medu, rozinek a skořice. Zapékáme asi 20 minut na 150.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.